Alnerheim Webb & Design

Bakgrund

När jag hade lämnat finansbranschen efter drygt 16 år tog jag beslutet att sätta mig på skolbänken igen och valde en utbildning till webbutvecklare. Jag ville lära mig koda och bygga hemsidor. Under utbildningens gång och efter att ha varit ute på praktik insåg jag att starta företag, var det jag ville.

Men att jobba digitalt var inget nytt för mig. Jag har under många år varit webbredaktör vid sidan om mitt ordinarie arbete. Öga för design har jag haft sedan barn då jag ritade mönster till kläder som jag sedan sydde upp. Under årens lopp har jag gjort massor av powerpointpresentationer och till och med skapat en hemsida för 25 år sedan, i ett program som jag inte ens minns vad det heter. Med flertalet kurser och självstudier i adobes program titulerar jag mig nu som webbdesigner. En webbdesigner tar hand om allt vid skapandet av en hemsida vilket jag tycker är jätteroligt. Jag vill vara med och skapa något från start till mål. Därför har jag också sett till att utbilda mig inom SEO och digital marknadföring.

Att starta webbyrå

Jag startade min webbyrå för att jag såg att det fanns ett behov av en kvinnlig och lite äldre webbdesigner så mina första kunder var just kvinnor. Idag arbetar jag med alla, gammal som ung, man eller kvinna spelar ingen roll. Jag tycker det är roligt att arbeta alla människor. Men du som ska anlita mig ska känna att personkemin stämmer och att du har förtroende för mig och mitt arbete.

Sedan hösten 2021 samarbetar jag med Em Kjellberg som är grafisk designer och fotograf och tillsammans kan vi verkligen skapa helhetslösningar för våra kunder. Vi skapade sedan Amice Studio som är det företag vi marknadsför oss med.

Välkommen till vår hemsida på Amice Studio!

Foto taget av Em Kjellberg